Kiełbasy

Kiełbasy

Kiełbasa biała surowa

Kiełbasa biała surowa
symbol

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, surowa, w naturalnym jelicie wieprzowym, wiązana w pęczki o wadze ok. 1 kg.

waga

Kiełbasa firmowa ekstra

Kiełbasa firmowa ekstra
symbol

Kiełbasa wyprodukowana z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona w jelicie naturalnym wieprzowym, formowana w krótkie pałki.

waga

Kiełbasa firmowa z serem

Kiełbasa firmowa z serem
symbol

Kiełbasa z drobno rozdrobnionego mięsa wieprzowego z dodatkiem sera żółtego oraz mieszanki przypraw. Doskonała do grillowania. Wyrób parzony, w jelicie naturalnym wieprzowym, formowany w krótkie pałki.

waga

Kiełbasa grillowa z ziołami

Kiełbasa grillowa z ziołami
symbol

Wyrazista w smaku kiełbasa wytwarzana z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobnionego z dodatkiem widocznych ziół i suszonego pomidora. Wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym, parzony, w formie krótkich pałek.

waga

Kiełbasa wiejska pieczona

Kiełbasa wiejska pieczona
symbol

Kiełbasa z rozdrobnionego mięsa wieprzowego o charakterystycznym smaku za sprawą dodatku gorczycy. Wyrób wędzony, pieczony, w jelicie naturalnym wieprzowym, w formie pałek.

waga

Kiełbasa z szynki

Kiełbasa z szynki
symbol

Powstaje z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego grubo mielonego, ze specjalnie dobranymi przyprawami. Zamykana jest w nieco grubszym, naturalnym jelicie wieprzowym, uformowana w wianki. Poddawana intensywnemu wędzeniu i pieczeniu.

waga

Kiełbasa mazowiecka

Kiełbasa mazowiecka
symbol

Wytwarzana z rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Wyrób wędzony, parzony, w jelicie naturalnym wieprzowym, w formie wianków.

waga

Kiełbasa wileńska

Kiełbasa wileńska
symbol

Wytwarzana z rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Wyrób wędzony, parzony, w jelicie naturalnym wieprzowym, w formie pałek.

waga

Mortadela

Mortadela
symbol

Tradycyjna homogenizowana kiełbasa wytwarzana z mięsa wieprzowego. Wyrób wędzony, parzony w osłonce białkowej nieprzeznaczonej do spożycia o średnicy ok. 65 mm i wadze ok. 1 kg.

waga ok. 1 kg/szt.

 

Kiełbasa napoleońska

Kiełbasa napoleońska
symbol

Wyrazista w smaku kiełbasa wyprodukowana z najlepszej jakości mięsa wieprzowego, grubo rozdrobnionego. Wyrób wędzony, parzony, zamknięty w osłonce sztucznej nieprzeznaczonej do spożycia, w formie pałek o średnicy ok. 80 mm i wadze ok. 1 kg.

waga ok. 1 kg/szt.

Kiełbasa szynkowa wieprzowa

Kiełbasa szynkowa wieprzowa
symbol

Szynkówka wytwarzana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego w większych kawałkach. Wyrób wędzony, parzony, zamknięty w osłonce sztucznej nieprzeznaczonej do spożycia, w formie pałek o średnicy ok. 75 mm i wadze ok. 1 kg.

waga ok. 1 kg/szt.

Kiełbasa z majerankiem

Kiełbasa z majerankiem
symbol

Mocno wędzona kiełbasa wieprzowa obsypana majerankiem, o charakterystycznym i wyrazistym smaku przypraw. W naturalnym jelicie wieprzowym w formie pałek.

waga

Palcówka podwędzana

Palcówka podwędzana
symbol

Palcówka wytwarzana z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobnionego, tradycyjnie przyprawiona. Wyrób wędzony, parzony, w jelicie naturalnym wieprzowym, w formie wianków.

waga

Frankfurterki

Frankfurterki
symbol

Wyśmienite cienkie kiełbaski wieprzowe, lekko podwędzane, surowe idealne na zimno i po odparzeniu. Wyrób podwędzany, surowy, zamknięty w naturalnym jelicie baranim.

waga

Kiełbasa krucha

Kiełbasa krucha
symbol

Delikatna i krucha kiełbasa z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, średnio rozdrobnionego. Mocno wędzona i pieczona. Wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym w formie wianków.

waga

Kiełbasa polska wędzona

Kiełbasa polska wędzona
symbol

Wyborna kiełbasa wyprodukowana z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobnionego. Wyrób podwędzany, surowy, podsuszany, w jelicie naturalnym wieprzowym w formie pałek w złotawym kolorze jelita.

waga

Palcówka firmowa

Palcówka firmowa
symbol

Palcówka wieprzowa, średnio rozdrobniona, tradycyjnie przyprawiona. Wyrób surowy, podsuszany, w jelicie naturalnym wieprzowym w formie wianków.

waga

Kiełbasa podwawelska

Kiełbasa podwawelska
symbol

Kiełbasa wytwarzana z mięsa wieprzowego średniorozdrobnionego, o charakterystycznym smaku. Eksponowana w naturalnym jelicie wieprzowym formowanym w pałki.

waga